Verzenden & retouren

Bezorg- en levertijd.

Producten in de webwinkel zijn in voorraad en we kunnen dan ook vrijwel altijd binnen een week leveren. Voor buttons in opdracht staat een levertijd van ongeveer 2 weken.Spoed? laat t ons weten en we doen ons best!

We verzenden de artikelen zodra uw betaling bij ons is bijgeschreven. Als u met IDEAL betaald, gaat uw bestelling de volgende dag de deur uit.

Mocht een product toch niet leverbaar zijn of er doet zich een ander soort probleem voor, dan nemen we uiteraard onmiddelijk contact met u op.

de buttons zullen als brievenbuspost via TNTpost worden verzonden.

Retouren.

Retouren worden slechts aangenomen indien aan de volgende voorwaarden is voldaan.
1. De retourzending is binnen 7 dagen bij ons aangemeld en door ons bevestigd via email.
2. De retourzending is voldoende gefrankeerd.
3. De artikelen zijn onbeschadigd en verpakt in de originele verpakking en niet gebruikt.

retour geld niet voor buttons die in opdracht worden gemaakt van je eigen ontwerp. (tenzij er aantoonbare fouten door ons zijn gemaakt)


Het proces van bestellen en betalen gaat als volgt:

Als je kies voor "ik wil deze button graag", dan wordt er 1 button aan je mandje toegevoegd. Dan kun je in de linker zijkant, bovenaan op "mandje' klikken en dan kom je op de pagina  Inhoud Mandje.
Daar kun je, zonder in te loggen, buttons toevoegen, vermeerderen of weggooien uit je mandje. Hier zie je ook de verzendkosten (de berekening van de eventuele korting op de aantallen zie je pas na het inloggen bij stap 2).

Klik je dan op "afrekenen", dan kom je op de Inlog Pagina. Is het je eerste bestelling, dan kun je hier je gegevens ingeven. Je naam en adres worden gevraagd. Wil je je bestelling op een ander adres laten afleveren, dan kun je dat na inloggen in stap 1 aangeven.Ook moet je hier een email adres opgeven en een wachtwoord. Hiermee kun je, als je terug komt naar de webshop, opnieuw inloggen.

Ben je ingelogd en wil je afrekenen dan kom je via het mandje bij stap 1 van 3 stappen.

stap 1. de verzendinformatie.

Hier kun je eventueel een ander bezorg adres aangeven, anders klik je door op de groene button "door met afrekenen". Dan kom je bij stap 2.

stap 2. betaal methode

Betaal opties zijn: iDeal, paypal en vooruit betalen op onze rekening. (voor landen buiten nederland is iDeal niet beschikbaar).

Bij betaling met iDeal en Paypal wordt de bestelling direct verzonden. Bij vooruitbetalen is dat nadat de betaling is bijgeschreven. Per email houden we je op de hoogte als een verzending de deur uit gaat, dan weet je wanneer je je bestelling kunt verwachtten.Ook kun je hier eventuele opmerkingen/vragen schrijven bij je bestelling.

stap 3. bevestigen van de bestelling

kijk hier even alles goed na, klopt het adres? Heb je besteld wat je wilt? Dit is de laatste stap voordat je de bestelling daadwerkelijk plaats en nu kun je alles nog veranderen.

Klik je op de groene button onderaan met "klopt alles? bevestig dan nu je bestelling", dan wordt je bestelling geplaatst. Je krijgt dan een automatische email met de bevestiging. Je krijgt later een persoonlijke email over het vervolg van je bestelling en de verzending.

heb je vragen? schroom niet en stuur een mailtje via de contact pagina.

Terug
Copyright © 2019 kleinebuttons. Powered by Zen Cart