verzenden

1 tot en met 14 buttons = verzendkosten 1,05
Vanaf 15 stuks zijn de verzendkosten GRATIS.

De buttons in de webshop maak ik zelf. Na je bestelling krijg je binnen 2 tot 4 werkdagen je bestelling thuis bezorgd.

De buttons die ik in opdracht voor je maak met met jouw eigen ontwerp kunnen een dag of 5 duren, maar is soms ook sneller mogelijk. Daarvan houden we je op de hoogte.

Heb je vragen, of wil je zeker zijn of je bestelling snel leverbaar is, dan kun je altijd even een mailtje sturen via de contactpagina.
Je krijgt snel antwoord.

retouren

Het kan natuurlijk gebeuren dat je toch nog bedenkt na de bestelling en betaling. Wil je je bestelling annuleren of het bestelde terug sturen dan kan dat. Hieronder leg ik uit wat je dan moet doen.

Dit geldt voor de buttons die je kunt kiezen uit onze webshop.
Als wij in opdracht een button met jouw ontwerp maken dan is dat een persoonlijk ontwerp die wij helaas niet kunnen terugnemen, tenzij er aantoonbare fouten in het ontwerp zouden zijn gemaakt.
Je krijgt altijd eerst een proefvoorbeeld voor een akkoord voor een eigen ontwerp. Dit gaat in overleg en je weet zodoende wat je gaat ontvangen.
Let wel! Kleur kan altijd iets afwijzen.

Retour van buttons uit de webshop.

 • Stuur mij binnen 14 dagen een email dat je het bestelde artikel wilt terug sturen. Ik neem dan even contact met je op om te laten weten dat ik je mail heb ontvangen en dan krijg je het retouradres waar je het pakje naar toe kunt sturen.
 • Direct na ontvangst zal ik je betaling terug overmaken. Je krijgt dan je aankoopbedrag en de betaalde porto (van de bestelling) terug.
 • De kosten van de retourzending komen wel voor je eigen rekening en het retourpakket moet ook voldoende worden gefrankeerd, (anders wordt het verrekend met het terug te betalen bedrag).Heb je via iDeal of PayPal betaald, dan komt het via iDeal/PayPal weer terug op dezelfde bankrekening. Je krijgt dan je aankoopbedrag en de betaalde porto terug.
 • Verder ontvangen ik de artikelen graag onbeschadigd, ongebruikt en verpakt in de originele verpakking retour.
 • De termijn om aan te geven of je je bestelling terug wilt sturen is 14 dagen nadat je het artikel in ontvangst hebt genomen en dan heb je nog eens 14 dagen om het pakje ook daadwerkelijk op de post te doen.

Ik zal er altijd alles aan doen om klanten correct te behandelen en tot nu toe ben ik er ook altijd goed uitgekomen met klanten als er bijvoorbeeld een foutje is gemaakt met de bestelling.

Mocht je vooraf aan je aankoop vragen hebben, mail gerust en ik zal mijn beste doen je vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden.

bestel bevestiging

Na de bestelling ontvang je een automatische email als bestelbevestiging.
Als je geen bevestiging hebt ontvangen neem dan even contact op.
 Het kan zijn dat je een foutje hebt gemaakt in je emailadres en dan kan ik je niet bereiken.
Ondanks dat zal de bestelling gewoon worden verwerkt.

Mocht een huisnumer ontbreken of postcode niet kloppen, ook dan neem ik contact op, maar controleer ajb goed of je de juiste informatie hebt ingegeven bij je adresgegevens.

Als een product onverwacht niet leverbaar is of er doet zich een ander soort probleem voor, dan neen ik uiteraard onmiddelijk contact met je op.
 Ik hou je goed op de hoogte van je bestelling en levering!

kan ik mijn bestelling afhalen
Helaas hebben wij geen winkel of showroom ter beschikking en worden de bestellingen dus alleen per post verstuurd.
wat is de levertijd

Buttons uit de webshop gaan vrijwel altijd de dag na je bestelling met de post mee en zullen dan de dag erop worden bezorgd door PostNL. Hou dus rekening met 2 tot 4 dagen, want er zit wel eens vertraging in bij de post.

De buttons met jouw ontwerp moeten worden gemaakt en heb je doorgaans binnen 5 dagen in huis.
Mocht dit onverhoopt anders uitvallen dan neem ik snel contact met je op.
Heb je vragen, of wil je zeker zijn of je bestelling snel leverbaar is, dan kun je altijd even een mailtje sturen via de contactpagina.
Je krijgt snel antwoord.

0
  0
  Verzenden GRATIS vanaf 20 buttons
  Je mandje is leeg
   Calculate Shipping