HOE KRIJG JE JE EIGEN IDEE OP EEN BUTTON?

Ben je een beetje handig met computers en ontwerpen, dan kun je met ons voorbeeld bestand je eigen button ontwerpen. Lukt dit je niet, ook geen probleem. Omschrijf in een email je idee of mail je afbeelding even door, dan kijken we er naar. Meestal is het zo in elkaar gezet.

Je krijgt dan van mij een emailtje terug met je ontwerp en als je daarmee tevreden bent kun je de bestelling laten doorgaan (of niet...).Voor de betaling krijg je dan een faktuur met alle gegevens. De betaling kun je overschrijven via je bank. (Is het je eerste bestelling, dan wachtten we je betaling af voordat de buttons worden verstuurd).

klik hier om de file te downloaden (als gratis bestelling).
Dit is geen button ontwerp programma, maar een afbeelding van de lijnen zoals boven.

WAAROP TE LETTEN BIJ HET ONTWERPEN VAN EEN BUTTON.

Bedenk bij het maken van je ontwerp dat de button 2 zichtbare vlakken heeft. De voorkant en de ronding over de zijkant.Op de voorbeeld-button zie je precies welke vlakken er zijn.
1. het vooraanzicht van de button is 23mm, dat is van stippellijn tot stippellijn. Plaats hier het hoofdonderwerp van je button.

2. het stukje ernaast is de ronding van de button naar de achterkant. Dit gebied is wel zichtbaar, maar niet recht van voren. Laat hier de afbeelding over door lopen.

3. de buitenste rand is niet meer zichtbaar, deze wordt bij het maken onder de button weg gevouwen. Toch kan hier een wit randje onderuit komen.
Het is beter de kleuren van de afbeelding hierop ook te laten doorlopen.

Let bij plaatjes goed op dat de resolutie goed genoeg is om te kunnen printen. Neem je zomaar een plaatje van het internet? Maak deze dan op het formaat van de button (2,5 x 2,5 cm) en print hem eerst uit. Ben je tevreden met die kwaliteit dan kun je m doorsturen.

Het beste is een pdf file of photoshop/illustrator bestand met een afdruk resolutie van 300 dpi (dots per inch) en de kleuren in CMYK formaat. (mail me gerust als dit abracadabra voor je is)
 
 

Is er nog iets onduidelijk?


Terug
Copyright © 2019 kleinebuttons. Powered by Zen Cart